Altijd het beste advies Grootste assortiment van Huizen Online bestellen tot de laatste dag Snel afhalen Voldoende voorraad

Over ons

Vuurwerk Huizen heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vuurwerkverkoop in de regio Huizen, Hilversum, Laren, Bussum e.o. en een ruime keuze sier- en knalvuurwerk. Tijdens de verkoop staat service hoog in het vaandel bij ons. Met onze getrainde vuurwerkverkopers kunnen wij u deskundig advies geven voor een fantastische avond.
Ook dit jaar kunt u uitstekend bij ons terecht voor het kopen van al uw vuurwerk. Wij verkopen dit jaar een nog uitgebreidere vuurwerkcollectie met  weer vele soorten mooi vuurwerk, waaronder een ruime sortering van de nieuwste siervuurwerk artikelen van 500 gram, die sinds een paar jaar verkocht mogen worden. En een ruime sortering van cakeboxen met daarbij ook de nieuwste Compound cakeboxen, deze compound cakeboxen hoef je maar 1 keer aan te steken!
Ons assortiment bestaat uit Evolution, Pangu, Rubro Vuurwerk Mania, Wolff en sinds dit jaar nieuw in het assortiment een beperkt assortiment van Bonfireworks, Funke, Luypaers, Red Wire en Zena vuurwerk!


Wij hebben vertrouwen in een top oud en nieuw!