Covid 19

COVID-19: Corona-maatregelen

Helaas is 2020 door Corona voor iedereen een raar en bijzonder jaar geworden. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en personeel staat uiteraard voorop. Ook bij de vuurwerkverkoop zullen we daarom de nodige aanpassingen doorvoeren. Op deze pagina vertellen we je er meer over. Het is veel informatie maar lees alles a.u.b. even rustig door.

Bestel in voorverkoop

We adviseren iedereen om i.v.m. Corona zoveel mogelijk in de voorverkoop te bestellen. In de voorverkoop kies je zelf een afhaaldag en -tijd. Op die manier kunnen we het aantal bestelling-afhalers coördineren en voorkomen we onnodige drukte en risico’s bij het afhalen. De verwachting is dat er nog meer vraag naar vuurwerk zal zijn en hierdoor zullen nog eerder dan normaal artikelen uitverkocht kunnen raken. Voorkom misgrijpen en bestel dus in de voorverkoop. 

Online bestellen

Kom je liever niet naar de winkel om een bestelling in de voorverkoop te plaatsen? Geen probleem: bestel gemakkelijk online! Wij maken al jarenlang gebruik van onze website www.vuurwerkhuizen.nl voor online bestellingen. Ook hier kies je zelf jouw afhaaldag en -tijd. Uiteraard vind je op onze website dezelfde aanbiedingen als in de folder. 

Opsturen en bezorgen verboden

Het versturen of bezorgen van vuurwerk is in Nederland bij wet verboden. Het is dus noodzakelijk dat je het bestelde vuurwerk zelf tijdens de losse verkoop- en afhaaldagen op komt halen op het door jou gekozen afhaalmoment.

 

Losse verkoop- en afhaaldagen

Ook dit jaar zijn de losse verkoop- en afhaaldagen op 29, 30 en 31 december. Tijdens deze dagen komen bestellers op de door hen zelf gekozen afhaalmoment hun bestelling ophalen. Tegelijkertijd is het mogelijk om in de losse verkoop vuurwerk in onze winkel te kopen. Om de drukte meer te spreiden zullen we onze openingstijden tijdens deze 3 dagen enigszins verruimen. 

 

Afhalen: kom op afgesproken tijd

Het is van groot belang dat iedereen zich exact aan de afgesproken afhaaldag en -tijd houdt. Je hebt de afhaaldag en -tijd zelf gekozen en die is bindend. Zet ‘m dus in de agenda! Kom op tijd, eerder komen heeft geen zin. En later komen zorgt alleen maar voor extra vertraging. Zie het als een afspraak met de tandarts: daar kun je ook niet zomaar een half uur eerder of later naar binnen lopen en dan verwachten dat je toch meteen geholpen wordt.

 

Mondkapje verplicht

Tijdens de losse verkoop- en afhaaldagen is het dragen van een mondkapje of mondmasker verplicht voor iedereen die onze locatie betreedt. Vergeet dus niet om deze zelf mee te nemen.

 

Corona-klachten?

Heb je klachten die mogelijk wijzen op een Corona-besmetting? Hou je dan aan de Corona-maatregelen en breng een ander niet in gevaar. Blijf thuis, laat je testen en laat iemand anders jouw bestelling afhalen op het afgesproken moment.

 

Handen wassen en ontsmetten

Was voor het vertrek naar onze winkel je handen. Bij de ingang van onze winkel bieden we de mogelijkheid om je handen nog even een keer extra te ontsmetten.

 

Wachtrij

Door al deze maatregelen kunnen er wachtrijen ontstaan. Ook in die wachtrijen is het van belang om je aan de Corona-maatregelen zoals 1,5 meter afstand te houden. We vragen je begrip en respect voor elkaar te hebben en er samen met ons voor te zorgen dat alles prima verloopt, ook in de mogelijke wachtrij.

 

Aanpassen van deze maatregelen

We blijven afhankelijk van de regels die de Overheid bepaalt. Waar nodig worden bovenstaande maatregelen aangepast aan de actualiteit. Kijk voor het afhalen daarom nog even op deze pagina. 

 

Tot slot

Oud & Nieuw is een prachtig mooi feest en vuurwerk hoort daar natuurlijk bij. Iedereen komt altijd met veel plezier zijn of haar vuurwerk ophalen en we zien dan ook vooral heel veel blije gezichten. We rekenen ook in deze lastige tijden op ieders begrip bij de toepassing van alle extra maatregelen en als het af en toe allemaal wat langer duurt. We zullen zoals altijd vreselijk ons best doen om het allemaal in zo goed mogelijke banen te leiden en het iedereen naar de zin te maken. 

 

Iedereen alvast bedankt voor de medewerking, blijf gezond en maak er een mooi feest van!!

 

Met vriendelijke groet, het Vuurwerk Huizen team